Soittaa: Sähköposti:

2018 euro suuri lähellä keuruu


2018 euro suuri lähellä keuruu

jne. Oikeus varavankilan  maiden 50 hehtaaria yhteiskäyttön Psykiatrista terrorismia Suomessa ja Portugalissa.3.2015 portugalilainen, johtavassa asemassa oleva psykiatri  keskusteli kanssani 15 minuutin ajan, mutta tuon  nuoren, kokemattoman miehen pähän ei millän  mahtunut että kertomani olisi voinut olla totta. Vero sidi Bibille 5, Takadin  kaupungille 5  , Marokon  valtiolle. Tähän samaan juoneen on liittynyt Hietikon leimaaminen mielisairaaksi myös Suomessa. En ole sanonut tähän juuta enkä jaata, odotan että Helsingin käräjäoikeus toimii ja että valtakunnansyyttäjän toimisto poistaa Jorma Kalskeen tekemän likvidointipätöksen kotisivullani kirjoitan paljon muutakin al qaidasta ja eurooppaan alkavasta hyökkäyksestä, josta espanjalaiset lehdet ja myös iltalehti ovat puhuneet. Rikos on lopetettava viipymättä ja  järjestettävä  perheterapia,  sovittava Puolan asioista  etc. Tuo valhe selittä kaiken tapahtuneen. Talvet siellä Prahan Pariisin  korkeudella  ovat  paljon  valoisampia  kuin Suomessa, mehr Licht. Tämäkin rikkoo Strasbourgin lakeja, molemmilla vanhemmilla on oltava yhtäläiset oikeudet yhteiseen lapseen Syystä että en saa edes pojalleni hänen syntymäpäivänän soittaa, koskaan tavata, eikä edes Suomeen synnyinmaahani tulla, on aivan kohtuutonta että varastaa joka kuukausi eläkkestäni lähes 300 e elatusapua.

En  lyönyt enkä rähjännyt, en  ole alkoholisti enkä narkkarikaan , cannabista sain  4 vuoden ajan  saksalaiselta läkäriltä Puolassa, mutten  käytä sitä enä. . Kaikki  kauniit kodit tuhottiin, lapset tapettiin  abortilla. . Matkustelimme Hietikon kanssa noina vuosina moottoripyörillä Puolassa, Unkarissa, Sveitsissä, Espanjassa, Englannissa, Norjassa ja Suomessa. Ps  Hietikko  lisaa,  en  vaadi  tata  koska  korkein  taivaallinen  oikeus  rankaisi Jokista  ja  hanen  alaistaan  ylikonstaapeli  Ilmo  Jantusta  akillisella  hengenmenolla. Niinpä sitten hänen vallassa olo aikanaan kaikki on myyty ja poltettu omat rahat. 1/ 3  saadusta rahasta hän  haluaa itselleen  ja  äidilleen , 1/ 3  poikamme  pankkitilille Suomeen  1/ 3  hän oman  ehdotuksensa  mukaan antaisi  minulle ( poikansa isälle.) Minulta  lainatuilla  rahoilla euroa  Violetta  osti ja peruskorjasi  kyseisen  maatilan, sen 4 isoa rakennusta. Keuruun  terveyskeskuksen psykologi  saisi  itsensä  Pyhän Marian asiakkaaksi.

Kun katsoin videon jossa Kike elomaa palaa persuihin ja juttelee Huhtasaaren sekä Halla Ahon kanssa, tulin vakuuttuneeksi siitä että Elomaa olisi persuille paljon edullisempi presidenttiehdokas. Portugalissa ei ole tapahtunut mitän  terroritekoja  vaikka tälläkin on  paljon  marokkolaisia. Hän tappoi esikoisemme abortilla Porvoossa ja väitti senkin johtuvan Hietikon mielisairaudesta. Contrabilista Ana Araujo in Portimao and 2 trustfull policemen in Finland Keuruu are authorized to look after book keeping in Millennium bank Portimao and in Helsinki poppankki. Tämän tiedon voi  suomen  konsulaatti helposti  varmentaa  hallinto-oikeudelle  ja  muille  viranomaisille. Kaikki muut olivat pyytäneet mainonnansuunnittelijaa enemmän tai vähemmän muuntelemaan totuutta, eli valehtelemaan. Hietikolle Thomasson kertoi kirjoittavansa lausuntonsa läkärin etiikkansa velvoittamana pelastaakseen Hietikon hengen ja saadakseen tämän eläkkeelle työpaikalta, jonka ilmapiirissä Hietikon mielenterveys läkärin arvion mukaan olisi voinut järkkyä.

Tämä asia liittyy poikani laittomaan kidnappaamiseen. Siksi olisi nyt korkea aika sopia näistä asioista sivistyneesti Strasbourgin ihmisoikeuslakien mukaan molemmilla vanhemmilla on oltava  yhtäläiset oikeudet yhteiseen lapseen. Se on Puolassa erittäin kummallista, sanoi Anna Schabikowska Meidät molemmat pitkällä aikavälillä tunteva psykologi sekä Violetan roomalaiskatolinen rippi pappi Josef Siemasz sanovat tietävänsä että esikoisemme tappamiseen ja Williamin kidnappaamiseen on yksi ja sama syy. Tämä sama uhkailu uusiutui kuluneena kesänä.6.2016 Portugalin Portimaossa. Tuntemani  mustalaisperhe, kolme  lasta saa  asunnon ja paljon sosiaalirahaa  ja sen lisäksi  perheenisä  kaupittelee  turisteille  heroniinia  amfetamiinia hassista exstaasia sekä  prostituoituja. Olen syntynyt Suomessa.11.51, äitini puolelta juutalainen. Kenenkän ei sallittu olla siellä  maatilalla? Näin sanovat myös saksalaiset ja puolalaiset läkärit, mutta Suomen naispättäjät sulkevat silmänsä ja korvansa, he tietävät kaiken paremmin ja ovat pätöksensä etukäteen tehneet Minäkin olen pyrkinyt tämän asian tiimoilta ymmärtämän sitä naisena toista naista puolustaen, mutta asian saamien lisäkänteiden vuoksi.

Dosentti Luoma sanoi että Koululla on takanaan pitkä ruma ura tälläisestä, mutta ei joudu vastuuseen kun miehensä on niin vaikutusvaltaisessa asemassa. Mutta sitä ei haluttu 2010 Jyväskylän käräjillä ottaa esiin, koska Kuukan kertoman mukaan asiasta oli etukäteen pätetty. Lähetän sen myös Keuruun kaupunginjohtajalle, että hän ymmärtäisi panna rikoksiin sekaantuneet sosiaalityöntekijät korjaamaan laiton tilanne. Pystymme keskustelemaan kissojen ja koirien kanssa paljon nykyistä paremmin. Sodan aloittaminen  kun  kansainliitto sanoi että ei saa.

...

Maatila on 870 000 euron lainan  pantti ja ilman minun  lupaani  palaakaan ei voi myydä. Malmin sosiaalitoimiston ei suostunut sanomaan osoitetta, vasta 3 vuotta myöhemmin lakimies sai sen selville. Vuonna 2007 lakimies Jaroslaw Krotlinski ( ) esitti tästä vaateen Warsowan käräjäoikeudessa, ja se hyväksyttiin, syystä että oli selvä näyttö että kyseinen omaisuus oli 100 sti Hietikon varoin hankittu. Mutta kun 80 luvun puolivälissä julkaisuala tietokoneistui, erät Enston väessä omistajan vastalauseista piittamatta arvelivat ettei tätä pitkätukkaista hippiä enä tarvita, halusivat panna terveen 33 vuotiaan miehen elinikäiselle eläkkeelle diagnosilla 100 skitsofrenia. Viisi koulussa työskennellyttä pappia on pidätetty. . Vakituinen osoitteemme on Marokko ja veroistamme sovimme Marokon valtion kanssa.

Timo Louna on blokannut e mailinsa mutta tämä kirje hänen on parasta lukea. Marokkolainen ALI piti baaria Helsingin Kalliossa ja hänellä on varmaan vieläkin siellä suuri märä suomalaisia ystäviä Totuus on tuskallinen jos se sanotaan äneen, Alan S kirjoittaa. Lotta ei löytänyt kirjoituksistani mitän mielisairasta, sanoi olevansa melkein kaikista väittämistäni samaa mieltä ja suositteli pienen tiivistelyn jälkeen kirjan painamista. Olen pannut KT Erkki Marttilan ja hänen työnantajansa Suomen valtion  oikeuteen samasta aiheesta kuin Yleisläkäri Tuomo Reinan. Portimaon terveyskeskuksen venäläiset läkärit sanovat että Rui Neves on pahasti erehtynyt, eli kyse tosiaankin on poliittisista mielipiteistä, ei psykiatriasta.

Se  myytiin  ja varat  sijoitettiin Puolaan. . Olenko  värässä  vai  oikeassa  kun  väitän  näin? Esität itseäsi elämässä mutta tässä elokuvassa sinun pitäisi olla Jeesus. Elämä on hyvin mielenkiintoista ilman pilveä ekstaasia amfetamiinia alkoholia tupakkaa, mutta jos jotain stimulanttia on pakko saada, pilvi on paras, turvallisin cannabikseen liittyvä liiketoiminta on nyt laillistamisen jälkeen USA ssa kreikassa ja kanadassa nopeiten kasvava ja tuottavin bisneslaji puolan maatilasi niityt kannattaa panna kasvamaan hamppua. Mitän hoitoa ei edes yritetty tarjota, tri Thomasson suositteli että ottaisin  hyvän elinikäisen eläkkeen ja häipyisin  Porvoosta. En ole hulluksi tulossa, mutta suru tappaa minut. Sehän  laillistettiin Amerikassa Canadassa Kreikassa  Saksassa  ja myös Englannissa jos kauan  sitten kun prinssi William oli teini-ikäinen ja kärähti Buckinhamin palatsin viljelmistän Merkel ja May kuvattuna Maltalla. . Keuruun sosiaalitoimi  on syyllistynyt  laittomuuksiin,  tarjottava Melika Ramouzille  kalustettu kaksio  rauhallisesta paikasta Keuruun  keskustan  tuntumassa. Saksassa pyrimme saamaan töitä ja lisätuloja.

(ANU laitila / AOP) Sieluttomien  suomalaisten  tapana  on  matkia  kaikessa  amerikkalaisia. . Mitä synti yleensä tarkoittaa? 300 e x 12 x 10 vuotta yht 36 000 euroa. Isänsä oli joutunut 5 vuotiaana  saksan natsien  ylläpitämän  kouluun  jossa  oli  pähän lyömällä  opetettu  tulemaan  kunnon  natsiksi. Myös  vaimoni  ja  16  vuotias  poikani  ovat  vaarassa Ennenkö puolalainen Violetta Sarnowiak muutti talooni  1987 , en  ollut  koskaan  tarvinnut  lakimiestä  ja poliisit  rakensivat  minulle  vapaa aikoinaan   kauniin  talon. 7 km pitkän hienon rannan ja surffailun  lisäksi ei ole  tarjolla  juuri  mitän  mielenkiintoista eurooppalaisille  tai amerikkalaisille  lomailijoille.

Kurvikas sukupuolihieronta sukupuoli lähellä vantaa

Kusipaistyminen  korvataan  tyhjalla  ylpeydella  ja  tunnelma  on  kaamea jatkuu  tällä  Puolan Miedzylesian  ja  Keuruun poliisi rikostutkinta. Kun möin Wrocawin asuntoni ( jonne meneminen oli poliisiväkivaltaa käyttäen kielletty ) ja otin pankista 70 000 euron lainan, ostaen talon ja pienen puutarhan Portugalista pojalleni ja hänen äidilleen, seuraavaksi ilmoitettiin miten Suomen valtio Alexander Stubb ei tätä sopimusta hyväksy vaan haluaa sen repiä. Hietikko toivoo että Violetta ottaisi ilmaiseksi tuon kauniin talon ja antaisi Williamille mahdollisuuden kunnolliseen kotiin ja turvalliseen ympäristön. ( heinäkuussa 1997 ) Kun hän halusi myydä ja investoida omistamani kolme asuntoa Helsingin keskustassa sekä uuden omakotitalon Porvoosta puolaan, hänen äitinsä ja nuorempi sisarensa pyysivät poliisia karkoittamaan minut pois Puolasta. Mutta se tarvitsee asiallista terapiaa, muutoin se VOI muuttua vaarallisemmaksi sairaudeksi, hän sanoo. Siinä lukee niinkin että viimeistän.1.2017 Violetan ja perheensä on omistus Hietikolle annettava tai maksettava 870 000 euroa korkoineen. You have light inside you and become strong enough to see this miracle, without becoming mad. Jouduin suostumaan ensimmäisen lapsemme tappamiseen,koska ex vaimoni sanoi että elämästämme tulisi helvetti jos hän ryhtyy äidiksi, ennenkö on saanut asiallista terapiaa lapsuusvammoihinsa helvetti siitä sitten tulikin ja tämä kidutus on ajanut minut hyvin lähelle kuolemaa.

Oman käsitykseni mukaan Suomen ja Puolan oikeudessa tulee tuoda esiin kaikki asiaan kuuluvat seikat, eikä vain sinnikkästi väittä yhtä osapuolta mielisairaaksi ja neurobiologi Luoman havaintoja epäkuranteiksi syystä että hän on tuntenut Hietikon vasta puoli vuotta. Keuruun ekokylän naiset vaativat kuukausi sitten julkisesti face bookissa miten Hietikko pitä panna vankimielisairaalaan, jos yritän Suomeen tulla. Mutta  olemme toistaiseksi hiljaa,  en tee enempä  jos saan äkkiä  hyvän asianajajan. luemme  Iltasanomista,  miten  Pohjois-Korea  onnittelee Emmanuel Macronia presidentinvaalien voitosta. Al paida on euroopassa asuvien marokkolaisten laillinen urheiluseura ja perintäryhmä joka on yhteistyössä saksalaisten sport klubien kanssa Elämäni tuhonnut kierre alkoi, kun porvoolainen ensto houkutteli minut muuttamaan tuohon henkisesti ahdistuneeseen kylän ( Porvoo todettiin tuohon aikaan Suomen sairaimmaksi paikkakunnaksi, avioerojen, juoppojen, huumeidenkäyttäjien. Violetta Sarnowiak 18 vuotta vaimonani elänyt puolalainen arkkitehti  voi kertoa todistajana  lähtötilanteesta 1997  enemmän. En tiedä onko tämä totta, mutta jos nyt väitetän että Hietikko ei osaa paistaa lapselleen edes kananmunaa, tai että Violetan vanhemmat eivät ole mitän pahaa tehneet, vaan että Hietikko on koko ajan suunnannut vaimoonsa jo Suomessa 12 vuotta asuessaan henkistä ja fyysistä.

Maiden 34,5 hehtaaria omistus on annettava pojalleni ja järjestölle keltaiset ry sen mukaan kuin oheisessa Portugalissa allekirjoitetussa testamentissa lukee Puolan valtio kantaa vastuun koska poliisi Adam Polanski ja syyttÄJÄ beata jelinska sanoivat että Hietikko ei saa puolassa olla, syyt olivat poliittisia. Marokossa on  kova kuri ja kuolemanragaistus mahdollinen, mutta Espanjassa marokkolaiset saavat lieviä  rangaistuksia. Maatilamme  sijaitsee  menetetyn  Saksan  kauneimmassa  kolkassa sudeettivuorilla (  Josta II  maailmansota alkoi ) 34,5  hehtaaria  tallaisessa  paikassa  maksaa  perkeleesti  ja  sen takia ex anoppini  perhe on valmis  minut  ja uuden  vaimoni  tappamaan. Minä  menin  mutta  hyvin  pian  nuo  kaksi  poliisia  kokivat  äkillisen  kuoleman. Nyt sellaiseen ajattelutapaan manipuloidaan poikaani  ja nämä ekohörhöt  Ossi Viljakainen Anna Lassila ja 30 muuta tuhosivat ( ) totaalisesti poikani  lapsuuskodin Puolassa 34,5 hehtaarin  maatilan, 4 peruskorjattua taloa. Sosiaalipomo märäsi minut lähtemän pois eikä edes jähyväisiä saanut pojalleni sanoa. Sen takia al qaida on valmis minua tässä asiassa tukemaan. Sitä salakuljetti ja möi Hampurista Puolaan saksalainen läkäri Henrik Lange Lähes 10 vuoden ajan cannabista 3 gr päivässä syötynä varmasti muutti psyykkistä tilaani ja ajattelutapaani. ( yhteensä 400 000 e ) Puolan valtiolle korvausvaatimukseni on 1,469 milj euroa, summa jonka sinne investoin ennenkö valtion edustajat poliisi Polanski ja syyttäjä beata Jelinska sanoivat että Hietikko ei saa Puolassa olla.

Toimisto fetissi butt seksiä lähellä kokemäki

REDDIT SAATTAJAT PIMPPI LÄHELLÄ ÄHTÄRI

Käteinen raha arabi iso rinta lähellä närpiö

2018 euro suuri lähellä keuruu 135
2018 euro suuri lähellä keuruu 380
Seksi vantaa sihteeriopisto escorts Paras hyrräkela ilmainen sexi video
Kuumaa pornoa päiväkahvit helsinki Koska en halua synnyinmaalleni pahaa, enkä käyttä mainosmiehen taitojani Suomen tuhoamiseen, ehdotan ystävällisesti että Jyvaskylan sovitteluviranomainen tuntisi  virkansa  edellyttamat  vastuut  ja että Jyväskylän ja Helsingin poliisi ja syyttäjä aloittaisivat käräjät. Hietikko vaatii rangaistusta Aila Koululle Sarnowiakin pakottamisesta avioeroon, perheen rikkomisesta, väriin valoihin ja pakottamisesta valehteluun oikeuden edessä sekä kunnianloukkauksesta ja korvausta vastauskuluista sekä aiheutetusta henkisestä kärsimyksestä, yhteensä 6,9 milj. Koska hänen isänsä oli tunnettu vastarintajohtaja, siellä pientä poikaa hakattiin raakasti pähän lähes joka päivä, että hänestä olisi tullut kunnon natsi.

Tämä raportti on aikaisemmin toimitettu oikeuden nähtäväksi. Ostimme vanhan saksalaisen maatilan sudeetti vuorilta, lounais puolasta, mutta koska Suomen valtio oli ottanut vaimoltani pois Puolan passin, jouduimme käyttämän bulvaani omistajana Violetan äitiä Halina Ciepluchaa, joka asuu Lodzissa, ul Bratyslawska 13. Kivikovan äitinsä vallan alla oleva Violetta Sarnowiak ei suostu antamaan tätä omaisuutta yhteiselle pojallemme William Sarnowiakille, vaan yritti väittä kirjeessän 2011 Jyväskylän oikeusaputoimistoon miten nuo maat 34,5 hehtaaria ovat hänen ÄitinsÄ Halina Cieplcuhan omaisuutta. Kun se ei onnistu, Katilan johtaman järjestön jäsenet ovat uhkailleet minua ja vaimoani väkivallalla. Tämän jälkeen Hietikko ei ole yrittänyt kumota läkärinlausuntoa, koska vaikutti siltä, että tätä jo tehtyä hulluksi leimaamista ei millän konstilla pysty papereista poistamaan, ja se näyttä olevan ikuinen. Jos poistun tästä maailmasta ennenkö 5 vuotta on umpeutunut avioliittomme solmimisesta, vaadin että Melika Sofia saa työeläkkeeni. Olen tullut huijatuksi, ostanut talon ja jos tuo vero joudutaan maksamaan Suomeen, joka on minut karkoittanut ja poistanut kaikki kansalaisoikeudet, menen konkurssiin ja pankki vie taloni. Kansalaisella on oikeus tehdä viranomaisille. Pelkän ja arastelen heitä, muunmaalaisia en Nyt kun fb ssä ryhmä anteron ystävät toivottavat minut kaksi jalkaisen kulkukissin ryhmänsä jäseneksi, tässä on kyse arkkityyppisen syvällisistä asioista. Olen asiaan perehtyneen tohtori Luoman kanssa samaa mieltä siitä että pojan pitäisi pästä kotiinsa, jonne hän kaipaa, mutta ellei tämä ole mahdollista, toiseksi paras vaihtoehto on Hietikon talo Kauhajoella.

Etenkin kun koko kylä ja poliisi tietävät kuka sen ryöstön teki ( ). He ovat myöhemmin sanoneet että vasta silloin kun Hietikko on tämän maatilan omistaja, poliisi suhtautuu häneen ja vuokralaisiinsa vakavasti. On muistettava että puolalainen ex vaimoni ei olisi näitä käräjiä edes halunnut, hän otti hakemuksen pois. Ylikonstaapeli Kimmo Rytkönen selvitteli  syitä  miksi  puolalainen ex vaimoni  ja Keuruun ekokylän erinomaiset  emännät  syyttävät  minua  kunniansa  loukkaamisesta vaikkei  ole mitän todisteita edes. Loogisuuden  nimissä  on  todettava että  kyseessä  ON  100 sti invalidin  omaisuuden  huijaaminen  ja sitä  on  senmukaisena rikoksena  tutkittava Vaadin  että Suomen  valtiokonttori  palauttaa minulle 870 000 euroa  ja keltaiset ry lle 599 000 euroa.

Minä  olen  tehnyt  heille  ilmoituksen sädettynä aikana,  mutta maatilan  omistajan Violetan  pitäisi toimia. Kodin hävittämisestä ja pojan varastamisesta  islamin  lain  mukaan tulee  kuolemantuomiot. . Siellä  ollessani  tämä prosessi  alkoi mutta se  keskeytettiin  lätkäisemällä  minulle kova diagnoosi  100  skitsofrenia. Ellei Violetta Sarnowiak halua antaa lainarahalla hankkimaansa omaisuutta omalle pojalleen, se osoittaa että puolalainen mafia tai oma äitinsä pakottavat häntä. Koska tuo  yhtälö  oli  kovin vaikea, he tarvitsivat  minun  kaltaisen  uhrin,  jonka  pälle  tuo  hyllyn  rooli  pantiin , ja projisoitiin  pienen paikkakunnan  yhteinen  pahanolon  tunne. Puolueet julistetaan laittomiksi ja sijaan tulee  suora  kansalaisdemokratia -,valtio olemme. Violetta Sarnowiakista saamani käsitys on se, että hän on erittäin mukava, kiltti, hyväkäytöksinen, nainen mutta muistan kyllä kuulleeni, että Violetalla oli Puolassa oleviin vanhempiinsa jollakin tapaa ongelmalliset välit.

Uuden vaimoni  äiti Fadma Rakibi on  huolissaan 16 vuotiaasta pojastani Suomessa  ja vaatii  että Agadirin Faron  Jyväskylän ja Helsingin käräjäoikeudet vihdoin selvittävät MIKÄ on niin vaarallinen mielisairaus, että Hannun  ja Melikan  avioliittoa ( eurooppaan  pästämistä )  piti 7 vuotta laittomasti estä. Katila itse uhkaili pyytävänsä että poliisi pidättä Hietikon hirviöläkäri Rui Neveksen pimeän mielisairaalaan. Olen tämän vaatimuksen jättänyt Taviran  syyttäjälle kesällä 2016. Synnin vastakohta on eheytyminen re ligere josta tuli latinaan sana religio. Siksi minun henkilökohtainen valintani presidentti kysymyksessä on Kirsti Elomaa. Myös samana vuonna 2006 Helsingissä kolme psykiatria Keränen, Kuokkanen ja Luoto tekivät kliinisen tutkimuksen todeten etten ole millän tapaa mielisairas. Eivät he voi minua tutkia vain papereiden perusteella,  se edellyttä psykoanalyysin tapaista selvitystä. Syystä että Suomen konsulaatti lahjoi viranomaisia ja minulta alettiin periä  lähes 600 e kuussa,  maaliskuulla 2015 muutin  Portugaliin. Ossi Viljakainen pyyteli 8 kuukautta että Suomeen muuttanut Violetta Sarnowiak olisi sen vahvistanut.

Korkea pää prostituoituja sukupuoli lähellä virrat

Amerikkalaiset saisivat paljon jos solmisivat heihin laajoja syviä suhteita talouden ja kulttuurin alueella. Niin sanottu terroristisodankäynti, johtuu päasiallisesti juuri pienten valtioiden kohtelusta, ja niiden hyväksikäytöstä niin ekonomisesti kuin ivoisin, että ihmiset ymmärtäisivät ihmisoikeudet, eikä USA. Go to Finland, we kill you and burn this house, we have given photos and sound files to police but they do nothing. Turussa Helena Antila- Jalonen vuorityomiehenkatu 9 b Tässä on ollut kyseessä minuun ja lapseeni suuntautuva rankka laiton 2018 euro suuri lähellä keuruu väkivalta, isä poika suhteen laiton katkaisu. Islam on toinen valtakeskittymä, nämä kaksi tässä on napit vastakkain ja kumpikin luulee olevansa yksin oikeassa Mitä syntejäni olen tänän.12.2017 saanut esiin pintatietoisuuteeni?