Polityka prywatności ciasteczek

Polityka prywatności ciasteczek

 

1. Jakie dane są zbierane?

 

2MNET Sp. z o.o. przywiązuje szczególną wagę do poszanowania prywatności użytkowników odwiedzających serwisy www.2mnet.pl, www.2mnet.eu.

Podanie danych osobowych, a także zgoda na ich przetwarzanie są całkowicie dobrowolne. Wszelkie przekazane nam dane osobowe są przetwarzane wyłącznie w zakresie i celu, na jaki wyraziłeś zgodę.

 

Dane zbierane automatycznie

Zgodnie z przyjętą praktyką większości serwisów WWW, przechowujemy zapytania HTTP kierowane do naszego serwera. Oznacza to, że znamy publiczne adresy IP, z których użytkownicy przeglądają treści informacyjne naszego serwisu. Przeglądane zasoby identyfikowane są poprzez adresy URL. Znamy również:

  • czas nadejścia zapytania,
  • czas wysłania odpowiedzi,
  • nazwę stacji klienta - identyfikacja realizowana przez protokół HTTP,
  • informacje o błędach jakie nastąpiły przy realizacji transakcji HTTP,
  • adres URL strony poprzednio odwiedzanej przez użytkownika (referer link) - w przypadku gdy przejście do strony Biura nastąpiło przez odnośnik,
  • informacje o przeglądarce użytkownika.

 

2. W jaki sposób wykorzystujemy Twoje dane?

W żadnym wypadku nie będziemy sprzedawali danych zebranych o Tobie podmiotom trzecim.

Dane zbierane podczas kontaktu  będą wykorzystane wyłącznie do kontaktu z Tobą.

Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku.

Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie.

W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

W przypadku  naruszenia prawa, lub gdy będą wymagały tego przepisy prawa, możemy udostępnić Twoje dane organom wymiaru sprawiedliwości.

 

3. W jaki sposób firma kontaktuje się z klientem?

Jedynie w odpowiedzi na zapytania wysłane przez formularz Kontaktowy.

 

4. W jaki sposób możesz poinformować nas o zmianie danych?

Prosimy o kontakt przez drogi dostępne na stronie „Kontakt”.

 

5. Wykorzystanie plików cookies

Nasza strona internetowa wykorzystuje pliki cookies w celu dostosowania zawartości stron Serwisu do Twoich preferencji  oraz w celu tworzenia statystyk wykorzystania naszych usług. Pliki cookies nie zawierają żadnych danych osobowych i mogą być przechowywane do momentu zamknięcia przeglądarki lub do momentu usunięcia ich z przeglądarki. Jeżeli nie wyrażasz zgody na wykorzystanie plików cookies wyłącz możliwość ich umieszczania w ustawieniach swojej przeglądarki.

 

6. W jaki sposób zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Nasze bazy danych są zabezpieczone przed wglądem osób trzecich. Przechowujemy jedynie danę wypełnione przez formularz kontaktowy. Bazy danych znajdują się pod opieką firmy NetArt Spółka Akcyjna S.K.A..

 

7. Zmiany naszej polityki prywatności.

Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.

 

8. Nazwa i adres firmy

Oddział w Warszawie

2MNET Sp. z o.o.
ul. Pietraszewicza 5/2A
02-790 Warszawa
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ,
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
telefon: 022 613-42-00
faks: 022 613-42-0

 

Oddział w Orzyszu

2MNET Sp. z o.o.
ul. Śniardwy 5
12-250 Orzysz
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.
telefon: 087 423-79-21

 

W razie dodatkowych pytań dotyczących ochrony prywatności, prosimy o kontakt na powyższe dane na stronie „Kontakt”

NasiPartnerzy
  • iERP
  • Bis Senator
  • Microsoft
  • g data